Eleven

MIKÄ ELEVEN ON?

Pohjoismaiden kenties suurin kauneudenhoidon verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu hajuvesiä, kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja paljon muuta kauneuteen liittyvää.

eleven.fi on kosmetiikan verkkokauppa, jonka tuotevalikoima koostuu sadoista tuotemerkeistä ja tuhansista kosmteiikkatuotteista. Tuotteemme tulevat suoraan valmistajilta ja virallisilta jälleenmyyjiltä, joten voit aina olla varma, että meiltä ostamasi tuotteet ovat aitoja ja laadukkaita.

Toimituskulut: 4,50 euroa. Yli 50 euron tilauksille toimitus on ilmaista.

Verkkokauppa: eleven.fi

Hyvinvoinnin tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalon reilusta lähes 4000 tuotteen valikoimasta tilaat vaivattomasti ja edullisesti terveystuotteet, luontaistuotteet, Reilun kaupan tuotteet, luomuelintarvikkeet, urheiluravinteet, luonnonkosmetiikkaa sekä ekologisia pesu- ja puhdistusaineita.

Hyvinvoinnin Tavaratalo haluaa palkita kanta-asiakkaansa. Kanta-asiakasohjelman myötä hyvän olon ostosten keskittäminen todellakin kannattaa ja säännöllisesti Hyvinvoinnin Tavaratalosta tilaavat saavat entistäkin parempia etuja ja palveluja.

Turvallinen kotimainen

Luontaistuotteiden jälleenmyyjistä juuri Hyvinvoinnin Tavaratalolle myönnettiin ensimmäisenä käyttöön Avainlippu-merkki. Soittaessasi asiakaspalveluumme tai avatessasi sinulle pakatun tilauksesi, voit olla varma että taustalla on suomalaista palvelua.

Reilu valikoima

Verkkokauppamme lähes 4000 tuotteen valikoimassa on myös paljon Reilun kaupan tuotteita. Näin haluamme varmistaa, että tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden vaikuttaa ostopäätöksellään positiivisesti kehitysmaissa asuvien ihmisten arkeen. Joko sinä vaikutat?

Henkilökohtaista palvelua

Hyvinvoinnin tavaratalo tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta. Yksilöllisen, reilun ja helposti tavoitettavan asiakaspalvelun lisäksi käytössäsi on myös oma fytonomimme, joka avustaa henkilökohtaisesti ja luotettavasti luontaistuotteiden käytössä.

Sivu: https://www.hyvinvoinnin.fi/
Toimitus: Toimitusmaksu on 4,95 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 89 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa!

Bangerhead

Bangerhead on yksi Ruotsin suurimpia ja suosituimpia kauneustuotteita myyviä verkkokauppoja. Bangerheadin perustamisen taustalla oli halu tuoda laadukkaat kauneustuotteet kaikkien ulottuville vuorokauden ajasta ja paikasta riippumatta. Bangerhead avasi ovensa ruotsalaisilla markkinoilla vuonna 2008, ja Suomeen verkkokauppa rantautui pitkän odotuksen jälkeen vuonna 2014.

Bangerhead on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Pohjoismaiden suurimpana kauneustuotteita myyvänä yrityksenä nopeasti. Suosion taustalla on Bangerheadin valtavan laaja valikoima, johon kuuluu tuhansia ihon- ja hiustenhoitotuotteita, meikkituotteita, parfyymeitä ja spa-tuotteita. Verkkokaupastamme löydät sadoittain laadukkaita merkkejä ja me tuomme ulottuvillesi myös merkit, joita et muualta saa. Bangerheadin ansiosta esimerkiksi Redkenin, Clarinsin, Kérastasen, bareMineralsin, Anastasian ja Cliniquen tuotteet ovat vain parin klikkauksen päässä!

Sivu: bangerhead.fi
Toimitus: 30 päivän palautusoikeus, Alle 50 euron tilauksista perimme 4.90 euron suuruisen toimitusmaksun. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan toimituskuluitta.

AllBeauty

allbeauty.com aloitti toimintansa 2004 ja siitä lähtien kaupan tavoite on ollut tarjota asiakkailleen parhaat kauneusbrändit edullisimmilla mahdollisilla hinnoilla. Tämä on hintatietoisen shoppaajan unelmakauppa. Ihanat hajuvedet, ihon- ja hiustenhoitotuotteet ja kosmetiikka hinnoilla, joihin sinulla on varaa.

Kolme hyvää syytä ostaa allbeauty.comista:

  • Tuhansia löytöjä – Kaikkea hemmottelevista hoidoista kauneuden perustuotteisiin, yli 12000 tuotetta 450 brändiltä
  • Upeita säästöjä – Hintoja tarkkaillaan koko ajan, jotta sinä säästäisit
  • Parhaat kauneuden merkit – Luksusbrändeistä kulttisuosikkeihin, täältä löytyy jokaiselle jotakin

Verkkokauppa: http://www.allbeauty.com/
Toimitus: 6,41 € tai ilmainen yli 64,79 € tilauksiin.