Hyvinvoinnin tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalon reilusta lähes 4000 tuotteen valikoimasta tilaat vaivattomasti ja edullisesti terveystuotteet, luontaistuotteet, Reilun kaupan tuotteet, luomuelintarvikkeet, urheiluravinteet, luonnonkosmetiikkaa sekä ekologisia pesu- ja puhdistusaineita.

Hyvinvoinnin Tavaratalo haluaa palkita kanta-asiakkaansa. Kanta-asiakasohjelman myötä hyvän olon ostosten keskittäminen todellakin kannattaa ja säännöllisesti Hyvinvoinnin Tavaratalosta tilaavat saavat entistäkin parempia etuja ja palveluja.

Turvallinen kotimainen

Luontaistuotteiden jälleenmyyjistä juuri Hyvinvoinnin Tavaratalolle myönnettiin ensimmäisenä käyttöön Avainlippu-merkki. Soittaessasi asiakaspalveluumme tai avatessasi sinulle pakatun tilauksesi, voit olla varma että taustalla on suomalaista palvelua.

Reilu valikoima

Verkkokauppamme lähes 4000 tuotteen valikoimassa on myös paljon Reilun kaupan tuotteita. Näin haluamme varmistaa, että tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden vaikuttaa ostopäätöksellään positiivisesti kehitysmaissa asuvien ihmisten arkeen. Joko sinä vaikutat?

Henkilökohtaista palvelua

Hyvinvoinnin tavaratalo tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta. Yksilöllisen, reilun ja helposti tavoitettavan asiakaspalvelun lisäksi käytössäsi on myös oma fytonomimme, joka avustaa henkilökohtaisesti ja luotettavasti luontaistuotteiden käytössä.

Sivu: https://www.hyvinvoinnin.fi/
Toimitus: Toimitusmaksu on 4,95 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 89 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa!

Mankind

Mankind -verkkokauppa keskittyy palvelemaan miehiä, jotka haluavat näyttää hyvältä käyttämättä siihen liikaa aikaa tai energiaa. Mankind tuo suuren ja kattavan valikoiman miesten tuotteita saataville missä vain, koska vain ja helpottaa jokaisen tarpeisiin sopivien tuotteiden löytymistä.

Website: http://www.mankind.co.uk/
Toimitus: £1.99, ilmainen yli £20 tilauksille

AllBeauty

allbeauty.com aloitti toimintansa 2004 ja siitä lähtien kaupan tavoite on ollut tarjota asiakkailleen parhaat kauneusbrändit edullisimmilla mahdollisilla hinnoilla. Tämä on hintatietoisen shoppaajan unelmakauppa. Ihanat hajuvedet, ihon- ja hiustenhoitotuotteet ja kosmetiikka hinnoilla, joihin sinulla on varaa.

Kolme hyvää syytä ostaa allbeauty.comista:

  • Tuhansia löytöjä – Kaikkea hemmottelevista hoidoista kauneuden perustuotteisiin, yli 12000 tuotetta 450 brändiltä
  • Upeita säästöjä – Hintoja tarkkaillaan koko ajan, jotta sinä säästäisit
  • Parhaat kauneuden merkit – Luksusbrändeistä kulttisuosikkeihin, täältä löytyy jokaiselle jotakin

Verkkokauppa: http://www.allbeauty.com/
Toimitus: 6,41 € tai ilmainen yli 64,79 € tilauksiin.

Rush Shop

Rush Shop on osa brittiläistä hiussalonkiketju Rush Hair & Beauty perheyritystä. Verkkokauppa myy salonkituotteita kotikäyttöön sekä monia laadukkaita hiusten- ja kauneudenhoitobrändejä.

Tuotemerkkeinä mm. Kérastase, Redken, ghd, Moroccanoil, L’Oréal Professionnel ja St. Tropez .

Tilausten mukana saat ilmaisia näytteitä tai lahjoja.

Verkkokauppa: Rush Shop

Postikulut Suomeen 6 €

Zest beauty

Zest Beautystä löydät tuotteet usein edullisemmin kuin muualta.

Zest Beauty on kauneuden asiantuntijoiden koti ja Ison Britannian laadukkain kauneustuotteiden verkkokauppa. Sivusto on saanut asiakkailtaan loistavat arvosanat palvelusta ja tuotteiden edullisesta hinnasta.

Verkkokauppa: zestbeauty.com

Toimitus Suomeen: 4,95 £  (5-10 päivää)

Lookfantastic

Lookfantastic on perustettu vuonna 1996 Britanniassa. Lookfantastic.com on Euroopan numero 1 kauneustuotteiden toimittaja, jolta saat hiustenhoito-, kauneus- ja ihotuotteita sekä muuta kauneudenhoitoon liittyvää. Valikoima kattaa yli 14000 tuotetta reilulta 350 brändiltä kuten Estee Lauder, GHD, Dermalogica, Redken, Lancôme, Origins, Kérastase, REN, Benefit, Elemis ja monilta muilta.

Verkkokauppa: http://www.lookfantastic.com/

Toimitus Suomeen: 4 €, yli 50 £ tilauksiin ilmainen toimitus