meikit netistä

Bangerhead.fi: kaikki meikit -20% 8.11. asti.

Kauneusmaailma voi joskus osoittautua todelliseksi viidakoksi, ja satojentuhansien tuotteiden joukossa on helppo joutua myös harhateille. Bangerhead uskoo kuitenkin, että kauneustuotteiden ostamisen tulee olla ennen kaikkea helppoa, hauskaa ja kätevää! He opastaa sinut kauneusviidakon läpi ja ovat siksi keränneet yhteen kaikki tuotteet, joihin he todella uskovat! Sinun tehtäväksesi jää vain valita joukosta omat suosikkituotteesi juuri silloin kuin sinulle sopii.

Saat 20% alennuksen koko Bangerhead.fi -verkkokaupan meikkivalikoimasta 8.11.2016  saakka.

Everyday Minerals

Everyday Mineralsin tuotteiden raaka-aineet erottautuvat edukseen. Jokainen tuote on valmistettu huolellisesti ja ajatuksella aidoista ja puhtaista mineraaleista. Rakastamme tuotteiden suunnittelua ja unelmoimme jatkuvasti uusista tuotteista. Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttäviä tuotteita, joista huokuu positiivisuus ja hyvä energia! Tuotteemme ovat hienostuneita, nykyaikaisia ja ennen kaikkea laadukkaita.
Kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa. Pakkaukset ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kierrätettäviä; näin haluamme viestiä luonnollisen kauneuden jatkumosta tuotteissamme. Emme koskaan tue lapsityövoimaa emmekä osta raaka-aineita sellaisilta tuottajilta, jotka tukevat tällaista toimintaa.

Toimituskulut ovat 3,9 €

Verkkokauppa: Everydaymineralssuomi.fi

Eleven

MIKÄ ELEVEN ON?

Pohjoismaiden kenties suurin kauneudenhoidon verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu hajuvesiä, kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja paljon muuta kauneuteen liittyvää.

eleven.fi on kosmetiikan verkkokauppa, jonka tuotevalikoima koostuu sadoista tuotemerkeistä ja tuhansista kosmteiikkatuotteista. Tuotteemme tulevat suoraan valmistajilta ja virallisilta jälleenmyyjiltä, joten voit aina olla varma, että meiltä ostamasi tuotteet ovat aitoja ja laadukkaita.

Toimituskulut: 4,50 euroa. Yli 50 euron tilauksille toimitus on ilmaista.

Verkkokauppa: eleven.fi