luonnonkosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikan ystävänpäiväale jopa 30%

Naturalgoodscompany.com:issa on ystävänpäivän Gift Shop 9.-14.2. Shopista löydät mm. seuraavat huikeat tarjoukset:

Yli 70€ ostoksista lahjaksi Mádara Nokkosvoide

Osta 2 Neals Yard Remedies -tuotetta, saat Bee Lovely Busy Bee Balm-voiteen kaupan päälle. (niin kauan kun tuotetta riittää)

Mádara Happy Skin Essentials set 24,90€ (Misellivesi lahjaksi SCRUBin ostajalle)

Zuii-meikit -30%
Hyän Olon Maailman Meikkisienet -30%
Neals Yard Remedies-setti -30%
Neals Yard Remedies Frankincense-kasvolinja -30%
Cime -30%
Florascent -30%
Isle of Wolf kynttilät -30%
Logona Harmony-tuotteet -30%
Logona ruusulinja kasvoille -30%
Logona hiustuotteet -30%
Logona Granaattiomena + Q10 -30%
The Natural Goods Company Sheavoi -30%
Madara suihkugeelit (vanhat) -30%
Sante Brilliant Care -20%
Laboratoire du Haut Segala Ruusuvesi -20%
Mossa kasvoöljy -20%
Hyvän Olon Maailman Konjakkisieni ruusu -30%
Madara Pihlaja DD Body Butter -20%

>> Verkkokauppaan

luonnonkosmetiikkaa

Vain lokakuun loppuun asti: Biodellyn normaalihintaiset tuotteet -15%

Biodelly perustettiin aikoinaan rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan, ja sama ajatus ohjaa toimintaa tänäkin päivänä. Kun ostat kosmetiikkaa Biodellystä, voit luottaa siihen, että se on aitoa, laadukasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa.

Toimitus on aina ilmainen!

Alekoodilla saat 15% alennuksen normaalihintaisista Biodelly -verkkokaupan tuotteista lokakuun loppuun saakka. Syötä alekoodi kassalla, niin saat alennuksen.

Koodi: halloween2016

Voimassa: 31.10.2016 asti

>> Klikkaa verkkokauppaan tästä

 

naturativ biodelly

Biodelly: NATURATIV-tuotteet -20%

NATURATIV- sarjan tuotteet ovat unelmien luonnonkosmetiikkaa: erittäin tehokkaita, ihania käyttää, viettelevän tuoksuisia ja puhtaasti luonnollisia – ensiluokkaisia joka asiassa.

Tuotteiden suunnittelussa päämäärä oli selvä alusta alkaen: tarjota markkinoiden parasta eko-kosmetiikkaa ILMAN KOMPROMISSEJA: ei parabeeneja, polyetyleenglykolia (PEG), keinotekoisia hajusteita, petroli-johdannaisia eikä mitään muitakaan luonnonkosmetiikan piiriin soveltumattomia aineita.

Biodellyn verkkokaupasta saat NATURATIV -tuotteita nyt 20 % alennuksella.

>> Klikkaa Biodellyn verkkokauppaan tästä

Biodelly.fi: Mia Höytö kasvovoiteet ja Unique Haircare shampoot ja hoitoaineet -20%, voimassa 30.6 asti

Mia Höytö kasvovoiteet -20%
Mia Höytö Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan. Pohjoisen luonnon aarteista käytetään muun muassa tyrniä, mustaherukkaa, kauraa sekä koivunmahlaa. Muut raaka-aineet hankitaan sertifioiduilta luomutiloilta ympäri maailman. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Mia Höytö kasvovoiteet nyt -20%. Tarjous on voimassa 30.6 asti.

Unique Haircare shampoot ja hoitoaineet -20%
Unique Haircare on tanskalainen hiustenhoitosarja. Unique -sarjan tuotteiden tärkein valmistusaine on paljon vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja sisältävä luomuhera, joka vahvistaa, suojaa ja elvyttää hiusta pintaa syvemmältä. Lisäksi tuotteet sisältävät luonnonkukista ja kasveista peräisin olevia hoitavia uutteita ja öljyjä. Tuotteissa käytetyt pintakäsittelyaineet perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin kuten pohjoismaiset kukat, kasvit ja vilja. Sarjan tuotannossa hyödynnetään mietoja, ympäristöystävällisiä ja luonnollista alkuperää olevia puhdistusaineita, kasvipohjaisia emulgointiaineita, luomusertifioituja hydrosoleja, luomusertifioituja kasviöljyjä ja luomumaitoa. Säilöntäaineet ovat mietoja ja tuotteet sisältävät luomusertifioituja eteerisiä öljyjä ja sertifioituja reilun kaupan valmistusaineita. Kaikki tuotteet on valmistettu tuulienergiaa hyväksi käyttäen. Unique Haircare shampoot ja hoitoaineet -20%. Tarjous on voimassa 30.6.2016 asti.