Biodelly.fi: Mia Höytö kasvovoiteet ja Unique Haircare shampoot ja hoitoaineet -20%, voimassa 30.6 asti

Mia Höytö kasvovoiteet -20%
Mia Höytö Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan. Pohjoisen luonnon aarteista käytetään muun muassa tyrniä, mustaherukkaa, kauraa sekä koivunmahlaa. Muut raaka-aineet hankitaan sertifioiduilta luomutiloilta ympäri maailman. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Mia Höytö kasvovoiteet nyt -20%. Tarjous on voimassa 30.6 asti.

Unique Haircare shampoot ja hoitoaineet -20%
Unique Haircare on tanskalainen hiustenhoitosarja. Unique -sarjan tuotteiden tärkein valmistusaine on paljon vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja sisältävä luomuhera, joka vahvistaa, suojaa ja elvyttää hiusta pintaa syvemmältä. Lisäksi tuotteet sisältävät luonnonkukista ja kasveista peräisin olevia hoitavia uutteita ja öljyjä. Tuotteissa käytetyt pintakäsittelyaineet perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin kuten pohjoismaiset kukat, kasvit ja vilja. Sarjan tuotannossa hyödynnetään mietoja, ympäristöystävällisiä ja luonnollista alkuperää olevia puhdistusaineita, kasvipohjaisia emulgointiaineita, luomusertifioituja hydrosoleja, luomusertifioituja kasviöljyjä ja luomumaitoa. Säilöntäaineet ovat mietoja ja tuotteet sisältävät luomusertifioituja eteerisiä öljyjä ja sertifioituja reilun kaupan valmistusaineita. Kaikki tuotteet on valmistettu tuulienergiaa hyväksi käyttäen. Unique Haircare shampoot ja hoitoaineet -20%. Tarjous on voimassa 30.6.2016 asti.

Eleven

MIKÄ ELEVEN ON?

Pohjoismaiden kenties suurin kauneudenhoidon verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu hajuvesiä, kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja paljon muuta kauneuteen liittyvää.

eleven.fi on kosmetiikan verkkokauppa, jonka tuotevalikoima koostuu sadoista tuotemerkeistä ja tuhansista kosmteiikkatuotteista. Tuotteemme tulevat suoraan valmistajilta ja virallisilta jälleenmyyjiltä, joten voit aina olla varma, että meiltä ostamasi tuotteet ovat aitoja ja laadukkaita.

Toimituskulut: 4,50 euroa. Yli 50 euron tilauksille toimitus on ilmaista.

Verkkokauppa: eleven.fi

Chloes

100% Aidot Hiustenpidennykset

Oletko unelmoinut pidemmistä, paksummista, ja hohdokkaammista hiuksista? Osta korkealaatuiset aidot hiustenpidennykset nyt helposti Chloes verkkokaupasta!

Ilmainen toimitus!

Verkkokauppa: Chloes.fi

Hyvinvoinnin tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalon reilusta lähes 4000 tuotteen valikoimasta tilaat vaivattomasti ja edullisesti terveystuotteet, luontaistuotteet, Reilun kaupan tuotteet, luomuelintarvikkeet, urheiluravinteet, luonnonkosmetiikkaa sekä ekologisia pesu- ja puhdistusaineita.

Hyvinvoinnin Tavaratalo haluaa palkita kanta-asiakkaansa. Kanta-asiakasohjelman myötä hyvän olon ostosten keskittäminen todellakin kannattaa ja säännöllisesti Hyvinvoinnin Tavaratalosta tilaavat saavat entistäkin parempia etuja ja palveluja.

Turvallinen kotimainen

Luontaistuotteiden jälleenmyyjistä juuri Hyvinvoinnin Tavaratalolle myönnettiin ensimmäisenä käyttöön Avainlippu-merkki. Soittaessasi asiakaspalveluumme tai avatessasi sinulle pakatun tilauksesi, voit olla varma että taustalla on suomalaista palvelua.

Reilu valikoima

Verkkokauppamme lähes 4000 tuotteen valikoimassa on myös paljon Reilun kaupan tuotteita. Näin haluamme varmistaa, että tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden vaikuttaa ostopäätöksellään positiivisesti kehitysmaissa asuvien ihmisten arkeen. Joko sinä vaikutat?

Henkilökohtaista palvelua

Hyvinvoinnin tavaratalo tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta. Yksilöllisen, reilun ja helposti tavoitettavan asiakaspalvelun lisäksi käytössäsi on myös oma fytonomimme, joka avustaa henkilökohtaisesti ja luotettavasti luontaistuotteiden käytössä.

Sivu: https://www.hyvinvoinnin.fi/
Toimitus: Toimitusmaksu on 4,95 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 89 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa!

Biodelly

Biodelly on vuonna 2009 perustettu luonnonkosmetiikan myyntiin erikoistunut verkkokauppa, tänä päivänä oman alansa tunnetuimpia tekijöitä.

Yritys perustettiin aikoinaan rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan, ja sama ajatus ohjaa toimintaa tänäkin päivänä. Kun ostat kosmetiikkaa Biodellystä, voit luottaa siihen, että se on aitoa, laadukasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Olemme lähettäneet jo tuhansia paketteja ympäri Suomen -ja useimmat niistä heti tilauspäivänä. Biodelly tunnetaankin nopeista toimituksista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Biodellystä saat aina:

  • Laadukkaat tuotteet
  • Ystävällinen asiakaspalvelu
  • Ilmaiset toimitukset

Sivu: Biodelly.fi
Toimitus: 50 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4,90 euroa. Nouto Turusta on aina ilmainen.

Bangerhead

Bangerhead on yksi Ruotsin suurimpia ja suosituimpia kauneustuotteita myyviä verkkokauppoja. Bangerheadin perustamisen taustalla oli halu tuoda laadukkaat kauneustuotteet kaikkien ulottuville vuorokauden ajasta ja paikasta riippumatta. Bangerhead avasi ovensa ruotsalaisilla markkinoilla vuonna 2008, ja Suomeen verkkokauppa rantautui pitkän odotuksen jälkeen vuonna 2014.

Bangerhead on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Pohjoismaiden suurimpana kauneustuotteita myyvänä yrityksenä nopeasti. Suosion taustalla on Bangerheadin valtavan laaja valikoima, johon kuuluu tuhansia ihon- ja hiustenhoitotuotteita, meikkituotteita, parfyymeitä ja spa-tuotteita. Verkkokaupastamme löydät sadoittain laadukkaita merkkejä ja me tuomme ulottuvillesi myös merkit, joita et muualta saa. Bangerheadin ansiosta esimerkiksi Redkenin, Clarinsin, Kérastasen, bareMineralsin, Anastasian ja Cliniquen tuotteet ovat vain parin klikkauksen päässä!

Sivu: bangerhead.fi
Toimitus: 30 päivän palautusoikeus, Alle 50 euron tilauksista perimme 4.90 euron suuruisen toimitusmaksun. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan toimituskuluitta.