Apteekkituotteet

Apteekin tuotevalikoima verkossa.

Palvelusta sanottua:

Etsitty tuote löytyi sivustolta helposti, tuote oli alennettujen postikulujen vuoksi netin halvin. Toimitus tapahtui nopeasti ja tuote oli asiallisesti pakattu. Maksaminen onnistui myös helposti verkkopankin kautta. Sähköpostiin tuli lisäksi kuitti tilauksesta lyhyen ajan sisällä

Siis kaikki meni upeasti, tuotteet tulivat melkein yhtä nopeasti kuin oman apteekkimme kautta tilaamat ja olivat loppupelissä vielä halvempiakin

Postikulut 0 € jos yli 75 € tilaus ei sisällä itsehoito- tai reseptilääkkeitä. Muuten toimitus 3,95 – 7,95 €.

Verkkokauppa: Apteekkituotteet.fi

Apteekkituotteet.fi

Apteekin palvelut verkossa ja parhaat edut.

Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiisi keskittyvä verkkokauppa, josta voit ostaa sähköisellä reseptillä määrätyt reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeitä ja paljon tuttuja ja turvallisia lääkkeettömiä tuotteita. Apteekkituotteet.fi verkkoapteekki aloitti ensimmäisenä maanlaajuisen lääkkeiden verkkomyynnin.

“Etsitty tuote löytyi sivustolta helposti, tuote oli alennettujen postikulujen vuoksi netin halvin. Toimitus tapahtui nopeasti ja tuote oli asiallisesti pakattu. Maksaminen onnistui myös helposti verkkopankin kautta. Sähköpostiin tuli lisäksi kuitti tilauksesta lyhyen ajan sisällä”

Sivu: http://www.apteekkituotteet.fi
Toimitus: Postikulut 0 € jos yli 75 € tilaus ei sisällä itsehoito- tai reseptilääkkeitä. Ilmainen 30 päivän palautusoikeus.