Hyvinvointitori.fi keskittyy hyvinvoinnin tuotteisiin, kuten hiusten ja ihonhoitoon, lisäravinteisiin, vitamiineihin ja liikunnan tuotteisiin. Missiomme on tuoda kuluttajan ulottuville parhaat hyvinvoinnin tarjoukset helposti, jotta netissä surffailulta ja tarjousten metsästämiseltä vältytään. Pyrimme myös tuomaan esiin ulkomaisia verkkokauppoja, joista ostamalla usein säästää mukavasti rahaa suomalaisiin hintoihin verrattuna.

Tarjouksista

Sivustolla esitellyt hinnat ovat tarjouksen julkaisuhetken hintoja ja ne eivät välttämättä ole saatavilla kuin rajoitetun ajan. Emme voi taata, että jokainen kävijämme saa hyödynnettyä tietyn tarjoushinnan, koska tarjouksten kesto on tuotteita myyvän tahon vastuulla.

Hyvinvointitori.fi ei vastaa tarjousten oikeellisuudesta eikä ota vastuuta mainoslinkkien kautta tehdyistä ostotoimenpiteistä, ostetuista tuotteista tai palveluista, tuotteiden ja palvelun laadusta yms. Näistä vastaa ko. tuotteiden ja palvelun tarjoaja.

Tietosuoja

Sivustolla näytetään kolmannen osapuolen, esimerkiksi Googlen ja eri verkkokauppojen, välittämiä mainoksia. Nämä yritykset saattavat kerätä käynneistäsi tietoja (ei kuitenkaan käyttäjän henkilötietoja kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta) mainosten kohdentamiseen.

Sivusto kerää myös analytiikkaa esim. Googlen työkalujen avulla kävijöistä, jota käytetään mm. sivuston toiminnan ja käytettävyyden parantamiseen. Lisätietoa Googlen-tietosuojakäytännöistä.

Sähköpostilistalle liittyneiden henkilöiden sähköpostiosoitteita ei anneta tai myydä eteenpäin. Tiedot säilyvät vain Hyvinvointitori.fi:n käytössä.